Er du på jagt efter drømmejobbet?

Vil du gerne gøre noget ekstraordinært, kunne det være en idé med en videopræsentation. Videoen kan fortælle om hvem du er, dine kompetencer, hvilken erfaring du har og hvordan du gerne vil gøre en forskel for din nye arbejdsplads.

En personlig videopræsentation giver også et anderledes, og langt mere personligt indtryk af dig som kandidat. Du kan være sikker på at skille dig ud fra alle de andre ansøgere. Virksomheden vil huske dig på en helt anderledes måde, end ved en traditionel ansøgning. Særligt er det en stor fordel at du har suppleret din ansøgning med en videopræsentation, når virksomheden skal screene finalefeltet og udvælge de få kandidater som indkaldes til samtale.

Se forskellige eksempler på en videopræsentation

Det er nemt og du skal føle dig godt tilpas

Min målsætning når jeg producerer videopræsentationer, er meget enkel. Det skal være nemt for dig, og ikke kræver en masse forberedelse. Du skal føle dig godt tilpas når vi optager, og præsentationen skal give den der ser videoen en oplevelse af at have sludret og drukket en kop kaffe med dig.

En videopræsentation er normalt på mellem 3 og 4 minutter.

Du fortæller om dig selv, dine kompetencer, hvordan du kan gøre en forskel for din fremtidige arbejdsgiver og vi viser lidt om hvad du ellers er for en person.

Hvis du eksempelvis holder af at løbe, så filmer vi nogle klip hvor du kommer løbende, eller vi kan filme dig sammen med dine børn, et klip hvor du tilbereder din yndlingsret eller hvor du er på café med dine veninder.

 

Sådan forbereder du dig til at optage en videopræsentation

Vi afsætter normalt 4 timer til at filme. Forud for dagen hvor vi har aftalt at optage videoen, skal vi blot have 3 ting på plads:

1. Du skal sende mig 8-10 linier om dig selv, som jeg bruger til at få nogle ideer til hvad jeg gerne vil filme.

 

2. Vi aftaler et telefonopkald der tager 15-30 minutter, hvor vi gennemgår mine ideer og afstemmer vores forventninger til den dag hvor vi optager.

 

3. Du forbereder et manuskript over hvad du gerne vil fortælle i videoen. Skriv ned i punktform. Det gør det meget lettere at få til at lyde naturligt, når vi optager videoen.

 

Når samtlige video klip er i hus, bruger jeg 6-8 timer på at redigere din nye videopræsentation. Måske ringer eller e-mailer vi lidt sammen undervejs, hvis jeg har nogle spørgsmål til dig.

Når min redigering er færdig, sender jeg udkastet til videoen til dig via et privat link på Youtube, og du kan komme med dine kommentarer og rettelser.

Den færdige video uploader jeg ligeledes på Youtube. Du kan naturligvis også få videofilen, som du kan uploade til din LinkedIn, Facebook, din blog eller et tredje sted.

 

Jeg vil meget gerne tage en helt uforpligtende snak med dig, hvis du er nysgerrig for at høre om mulighederne med en videopræsentation. Kontakt mig og lad os tage en kop kaffe.

Videopræsentation - ParadoxCam

Skal jeg optage en videopræsentation af dig?

Pris: kr. 5.000,- inkl. moms!

 

Eller du kan fordele beløbet over 5 måneder

Pris: 5 x kr. 1000,- inkl. moms!