Video skaber trafik og længere besøg

Når du uploader en video til din hjemmeside, vil du opleve at dine besøgende bliver længere tid på din side.
Du kan forvente at en besøgende i gennemsnit bruger 2,6 gange mere tid på din side, sammenlignet med hvis du kun bruger tekst og billeder.

Samtidig giver du dine brugere en mere grundig introduktion til din virksomhed eller jeres produkter. For langt de fleste virksomheder, vil det resultere i at besøg på hjemmesiden konverterer væsentligt bedre til henvendelser og reelle ordre.

Søgemaskinerne ved godt at brugerne helst vil se videoer, og derfor vil de sørge for at vise links til sider med video, før sider der kun har tekst og billeder.

Eksempler på video til hjemmeside

Video til hjemmeside virker

Når du uploader en video til din hjemmeside har du en meget kraftfuldt måde at kommunikere til dine besøgende. Undersøgelser viser at 1 minuts video svarer til gennemslagskraften af 1,8 millioner ord. Dine besøgende vil have meget nemmere ved at beslutte om de ønsker at handle med dig. En flot produceret video holder den besøgende fast. Du undgår at de klikker sig videre, før du har fået fortalt alt hvad du gerne vil fortælle.

Du kan vælge mellem mange forskellige typer videoer til din hjemmeside. Det kan være produktvideoer, en videopræsentation, employer branding videoer eller noget helt fjerde.

Jeg vil meget gerne hjælpe dig, med at finde frem til hvad der giver mest mening for din virksomhed. Vi kan tage en uforpligtende snak sammen, omkring jeres produkt, kunder og organisation. Efterfølgende vil jeg kunne give mit bud på hvilken video løsning, I vil få mest glæde af.

Skal jeg optage en video for dig?

Pris: kr. 5.000,- inkl. moms!

 

Eller du kan fordele beløbet over 5 måneder

Pris: 5 x kr. 1000,- inkl. moms!