Du får en effektiv videoproduktion

Jeg tilbyder de fleste typer videoproduktion til virksomheder og organisationer. Jeg står for hele processen når du skal have produceret en video. Jeg sørger for at hele forløbet følger den plan, som vi er blevet enige om.

Priser for videoproduktion afhænger af tidsforbruget, og de ambitioner du har med din nye video. Kontakt mig meget gerne for at få et uforpligtende og gratis tilbud.

Når jeg starter på dit videoprojekt, vil det altid være skræddersyet til dine specifikke behov og ønsker. Jeg har specialiseret mig i at producere videoer til brug på nettet for virksomheder, private og organisationer. Inden jeg starter en produktion, tager vi et indledende måde hvor vi afdækker hvad du ønsker. Jeg giver mine kreative input, og sammen bliver vi enige omkring hvilken type video du ønsker.

Eksempler på videoproduktion

Jeg har produceret mange forskellige typer videoer. For at give dit et bedre indtryk af hvad jeg kan, har jeg samlet nogle få eksempler herunder. Kontakt mig hvis du har et specifikt ønske til en video du gerne vil have produceret. Jeg vil meget gerne tage en snak om mulighederne.

Videopræsentationer for jobsøgende:

Videoer for virksomheder:

Promotion:

Events:

Instagram videoer på maks 60 sek:

For ejendomsmæglere:

Mange forskellige typer videoproduktion

Præsentationsvideo
Instagram video
Ejendomsmægler video
Produktvideo
Video CV
Videopræsentation
Video til hjemmeside
Demo video
Employer Branding video
Drone video
Musikvideo
Video til Facebook
Corporate video
Videooptagelse af kursus
Event video
Branding video
Crowdfunding film
Video jobannonce
Instore video
Video i nyhedsmails
Medarbejderpræsentationer
Læs mere om mine priser på videoproduktion

Videoproduktion i hele Danmark

Mit kontor ligger på Frederiksberg i København. Jeg arbejder selvfølgelig i hele landet, og løser også opgaver i udlandet.