Videoproduktion til attraktive priser!

Der har været en ennorm udvikling henvoer de seneste år, på de teknologier vi bruger til at optage og redigere video. Udviklingen betyder at det i dag er muligt at producere video i en meget høj kvalitet, til priser som ikke sprænger markedsføringsbudgetterne.
Mine videoproduktion priser tager altid udgangspunkt i en fast timepris på kr. 400,- ekskl. moms. Min timepris gælder når jeg optager (inkl. udstyr), udarbejdelse af koncepter, manuscripter og den efterfølgende videoredigering.

Meget ofte giver jeg en samlet pris på et projekt. Prisen vil afhænge af hvor meget forberedende arbejde der skal laves. Dernæst af hvor mange timer vi optager video. Vi skal finde ud af hvor vi skal optage henne, om vi skal optage flere forskellige steder, og på flere forskellige dage. Måske skal vi bruge skuespillere eller professionelle speakere. Endeligt kan der være stor forskel på hvor mange redigeringstimer jeg bruger, når optagelserne er gjort færdige.

 

Der er ikke to videoproduktioner der er ens, og derfor kan jeg heller ikke vise en prisliste her på siden. Men jeg kan godt give dig et indtryk af, hvilken type video du kan få produceret, til hvilken pris.

Jeg vil meget gerne give dig et helt gratis og uforpligtende tilbud på dit næste videoproduktions projekt. Kontakt mig og lad os tale om mulighederne.

Herunder kan du se 3 forskellige eksempler på videoproduktion priser, og ovenover hver pris eksempel, har du mulighed for at se den færdige video.

Pris eksempel 1: Interview video for One.com

Tilrettelæggelse: 0 timer | Optagelse: 2 timer | Redigering: 5,5 timer | Musik: Rettighedsfri instrumental

Pris: kr. 3.000,- + moms

Pris eksempel 2: Præsentationsvideo for Bonnie Trøigaard

Tilrettelæggelse: 1 time | Optagelse: 4 timer | Redigering: 6 timer | Musik: Rettighedsfri instrumental

Pris: kr. 4.000 + moms.

Pris eksempel 3: Ejendomsmæglervideo for Agrovi Mæglerne

Landejendommen Brovang er til salg hos Agrovi Mæglerne, og jeg har produceret denne videopræsentation af ejendommen.

Optagelse: 4 timer | Optagelse med drone: 1 time | Transport: 1 time | Redigering: 6,5 timer | Musik: Gratis, rettighedsfri instrumental

Pris: kr. 5.000 + moms

Videoproduktion priser er altid induviduelle

Videoproduktion priser er primært påvirket af 4 forskellige faktorer. Det er tidsforbrug til optagelse og redigering, personer, udstyr og location.

Lad os tage en snak om dine ambitioner med din næste videoproduktion. Jeg vil meget gerne give dig et helt uforpligtende tilbud, på hvordan jeg kan løse din opgave.