Jeg løser mange forskellige slags fotoopgaver

Jeg løser mange forskellige fotoopgaver og udfører altid opgaven på en fantasifuld og kreativ måde. Jeg vil også meget gerne hjælpe med ideer, hvis du er lidt i tvivl om hvordan du får de bedste billeder. Jeg løser fotoopgaver for både privatpersoner og for virksomheder. Hvad enten du skal have taget portrætbilleder, produktbilleder eller billeder af en gruppe, så kan jeg hjælpe dig.

Herunder kan du se nogle eksempler på billeder jeg har taget. Kontakt mig meget gerne for at høre mere om hvordan jeg kan hjælpe.

Gruppebilleder

Et gruppefoto behøver bestemt ikke være kedeligt og traditionelt. Jeg vil meget gerne komme med gode ideer, til hvordan dit næste gruppefoto kan være. Jeg tænker anderledes og ud af boksen. På den måde finder jeg ud af hvordan dit nye billede kan sende netop det budskab du gerne vil have.

Personer

Det kan give rigtig god mening at få professionel hjælp til at få taget et godt portrætbillede. Du kan bruge et portrætbillede i mange forskellige situationer, hvor du gerne vil vise den bedste side af dig selv. Det kan være til privat brug, eller det kan være i professionelle sammenhænge som eksempelvis dit profilbillede på LinkedIn.
Uanset hvad du skal bruge et portrætbillede til, er jeg klar til at hjælpe dig med at at slappe af foran kameraet, så du får de bedste billeder – som du stolt kan vise frem.

Fotoopgaver for ejendomsmæglere

For at skille sig ud på ejendomsmarkedet skal man tænke anderledes. Mange ejendomsmæglere bruger meget energi på at få de perfekte præsentationsbilleder. Jeg kan fotografere din ejendom og hjælpe med at skabe den stemning der får ejendommen til at tage sig ud på den allerbedste måde.

Drone billeder

Hvis du vælger at få din ejendom fotograferet med en drone, kan du præsentere ejendommen i højder helt op til 100 meter. Det giver et helt unik billede af både boligen, grunden og nærområdet.