Video på din hjemmesideVideo på din hjemmeside

Konverterings booster

Dine landingpages er de områder på din hjemmeside, hvor du har de bedste muligheder for at sælge dine produkter. Undersøgelser viser, at hvis du tilføjer videoer til dine landingspages, kan du øge dine konverteringer med op i mod 80%.

Videoerne du ligger ind på dine landingpages, kan være simple og korte videoer, der fortæller om dit produkt. Videoerne kan også vise dit produkt "in action". Måske får du en af dine nuværende kunder, til at giver et testimonial.

 

...vi vil så gerne have du bliver lidt længere!

Vi kender alle sammen Fakta's sjove tv-reklamer. Fakta været fantastiske til at skabe opmærksomhed, omkring at de gerne vil beholde deres kunder lidt længere tid i deres butikker.

Du har sikkert allerede fokus på at få besøgende på din hjemmeside, til at blive lidt længere. Men ved du, at hvis du har en video på din hjemmeside, kan du forvente at en besøgende i gennemsnit bruger 2,6 gange mere tid på din side, sammenlignet med hvis du kun bruger tekst og billeder?

 

Hjælp dine kunder med at tage en beslutning med video på din hjemmeside

Det er nemt, bekvemt og hurtigt at handle online. Til gengæld er udvalget nogle gange astronomisk stort. Et voldsomt udvalg af varer, kan gøre det svært for kunden at tage beslutningen om at købe netop din vare.

Overvej at tilføj en kort video på din hjemmeside eller på din webshop. Du kan lave en lille video til hvert eller udvalgte produkter. Små produktvideoer hjælper dine kunder med at beslutte sig. Hele 90% af personer der jævnligt handler online, mener at det er en stor hjælp hvis de kan se en video om det produkt de skal til at købe, når de handler online.

Det behøver ikke være meget dyrt at producere en video til din hjemmeside. Du kan vælge selv at optage en video med din mobiltelefon. Du kan også vælge en løsning hvor jeg optager og redigerer dine videoer. Jeg har vist nogle forskellige eksempler på priser, som du kan se nærmere på. Eller måske vælger du en mellemting, hvor du selv optager videoen og får hjælp til at lave den rigtige redigering. Uanset hvilken løsning du vælger, så tænkt på at gøre videoen så kort og præcis som mulig. Dine besøgende ser den først og fremmest for at få information eller blive inspireret, så de kan træffe en beslutning.

 

Youtube er mere hot end nogensinde

Youtube som content udbyder er mere aktuel end nogensinde før, og hvis du ønsker at skabe opmærksomhed om dine produkter, skal du se nærmere på Youtube.

En video på din hjemmeside er uden tvivl meget effektfuldt, som jeg også har skrevet om herover i denne artikel. Men når du har bruger energi og penge på at producere en flot video, skal du også sørge for at tilføje den til Youtube.

De seneste statistikker fra juli måned 2017, viser at 1,5 milliarder bruger logger ind på Youtube hver måned. 8 ud af 10 personer i alderen 18-49 år, ser jævnligt videoer på Youtube. Undersøgelser i USA viser, at der er flere seere i aldersgruppen 18-49 år, der ser indhold på Youtube i "prime-time", end der ser de traditionelle TV kanaler og det er bestemt ikke kun de professionelt producerede Youtube-shows der kan tiltrække seere.

Dine produkt videoer kan få massere visninger, hvis du sørger for at tagge dem med de nøgleord der bliver søgt på. Du skal også sørge for at give dem en dækkende beskrivelse og overskrift.