PræsentationsvideoPræsentationsvideo til Lendager Group - ParadoxCam

Lendager Group søger en ny CEO

Jeg har skrevet en kort artikel om min nye præsentationsvideo til Lendager Group. Videoen skal bruges af Lysgaard ApS, der som Search & Selection virksomhed, er valgt til at håndtere processen om at finde den rigtige kandidat.

I jagten på den nye CEO, har Lysgaard og Lendager Group indgået et super spændende samarbejde med en ny jobportal.

Jobportalen hedder PLAYapply.com og har som formål at matche virksomheder med mulige jobkandidater, på en ny og anderledes måde. PLAYapply åbner senere i år, for at både kandidater og virksomheder kan bruge portalen. Men allerede nu, kan du som jobsøgende oprette dig, og være blandt de første til at høre om det nye jobsøgningskoncept. PLAYapply's koncept er at virksomheden producerer et video jobopslag, som præsenterer virksomheden og fortæller om den ledige stilling.

Jeg har hjulpet Lendager Group med at producere deres nye job præsentationsvideo, og jeg synes den er blevet så awesome, at jeg rigtig gerne vil dele den med jer.

 

Præsentationsvideo til Lendager Group

Den nye præsentationsvideo til Lendager Group, er blevet til i et samarbejde mellem mig og de dygtige folk hos Lendager Group. Vi startede med at holde et indledende møde. Her blev jeg introduceret til virksomheden, og til den vision de arbejder efter. Her fik jeg et rigtig godt indtryk af, hvad de gerne ville vise i videoen, og hvilken type profil de er på jagt efter.

Optagelserne startede en onsdag formiddag. Interviewet med Ditte Lysgaard Vind og Anders Lendager, blev gennemført hurtigt og effektivt. De var forberedte og tydelige i hvad de gerne ville sige. Herefter brugte jeg nogle timer på at filme forskellige klip fra deres kontor, team-møder og andre arbejdssituationer. Disse klip har jeg brugt til at skabe en god variation i videoen, så den ikke bliver kedelig at se. Samtidig giver disse klip et rigtig godt indtryk, af hvilken type virksomhed de er, og hvordan de arbejder.

Videoen blev herefter klippet sammen, jeg har valgt underlægningsmusik der understøtter den stemning videoen skal frembringe. Jeg har tekstet videoen så den også kommer til sig ret, hvis man f.eks ser den i sit Facebook- eller LinkedIn feed, uden lyd.

Denne præsentationsvideo til Lendager Group er blevet delt på Youtube, Facebook og LinkedIn, og er blevet taget rigtig godt imod. Jeg er super glad og tilfreds med resultatet.

 

Jeg glæder mig til at høre hvad du synes når du har set videoen. Send mig meget gerne dine kommentarer :)